REZOLVĂM PROBLEMELE ÎNAINTE SĂ SE ÎNTÂMPLE

Imaginați-vă că trec câteva luni fără să vă faceți griji pentru o problemă legată de IT. Fără probleme fizice cu echipamentele, cu actualizările sau integrarea software, fără frustrări în cazul in care un echipament devine nefunctional și fără somn pierdut în urma unei încălcări de securitate. Vă aflați departe de birou, simțind cu încredere că infrastructura IT  a companiei dvs. este îngrijită în totalitate.

Pe termen scurt si lung: Serviciile noastre de mentenanta IT vă oferă cea mai bună valoare pentru bani. Oferă în mod proactiv integrare tehnologică, sisteme actualizate și asistență tehnică în orice moment – nu doar atunci când ceva nu mai funcționează.

Îți satisfacem toate nevoile IT, plus crește eficiența și productivitatea echipei tale.

 • Controlați costurile cu infrastructura IT

  Puteți scala costurile IT în funcție de cerințele dvs. și puteți plăti doar pentru ceea ce aveți nevoie. Indiferent de scăderea sau creșterea numarului de angajați.

 • Consilier IT de încredere

  Prin monitorizarea regulată si administrarea infrastructurii IT de catre compania noastră. vom deveni consilierul dvs. de încredere.

 • Eficiență crescută

  Prin externalizarea de servicii IT către o echipă de experți IT, în momentul în care aveți nevoie de sprijin suplimentar pentru proiecte, furnizorul dvs. de servicii IT, poate oferi personal suplimentar.

 • Investiții inițiale mici

  Gestionarea serviciilor IT de catre noi, vă ajută să compensați investiția inițială a costurilor cu tehnologia, fără a mai cheltuii in viitor, mii de lei pentru hardware și software.

 • Scalarea Afacerii

  Pe măsură ce afacerea dvs. crește, structura sa de asistență trebuie să crească și ea. Când utilizați un serviciu de mentenanta IT puteți să vă extindeți afacerea mai mult sau mai putin cu o simplă discuție.

0+

Ani de experiență

0

Experti certificati

0%

Satisfacția utilizatorului final

024/7

Service desk

0tări

La nivel global

Dot Network Solutions ofera Abonamente de mentenanta IT, mentenanta preventiva pentru statiile de lucru, reteaua de calculatoare si ehipamentele periferice din cadrul unei companii. Acest serviciu se adreseaza companiilor care detin un numar de peste 5 calculatoare. In functie de necesitatile fiecarui client Dot Network Solutions trimite un tehnician la sediul acestuia, oricand este nevoie, prin verificare programata sau la cerere a echipamentelor it.

Serviciile noastre de mentenanta IT vă vor ajuta să aveți succes. Să începem

Solutii

SERVICIILE DE MENTENANTA IT CUPRIND

 • Intretinerea Retelei IT

  Eliminam timpii morti de nefunctionalitate a retelei care ar putea sa va afecteze negativ activitatea din cadrul companiei. Infrastructura IT este întotdeauna optimizată pentru a suporta traficul de date.

 • Help desk

  Asistența 24/7 (remote, telefonic sau e-mail) vizează maximizarea eficienței serviciului de mentenanta it si soluționarea problemelor. Ne putem conecta la computerul sau serverul dvs. de la distanță și puteți rezolva multe probleme imediat fără a aștepta ca un tehnician să se deplaseze la sediul dvs.

 • Mentenanta Servere

  Verificare functionalitate servicii instalate (Web, Mail, Firewall, Routare, DHCP, DNS, FileServer , Active Directory, FTP, Backup, Network Storage ); verificare log-uri servere; instalare update-uri si servicepack-uri necesare; verificare si editare permisiuni fisiere; configurare aplicatii; vericare backup-uri.

 • Mentenanta Calculatoare

  Este o colectie de servicii aplicate periodic, conform unui grafic prestabilit, in scopul intretinerii sistemului de calcul si mentinerii unei stari de buna functionare cat mai mult timp (atat hardware, cat si software).

 • Consultanta IT

  Suport Rapid si timp de raspuns scurt. Echipa de experti a Dot Network Solutions este intotdeauna gata sa va ofere cele mai bune sfaturi bazate pe o pregatire riguroasa si ani de experienta. Va putem oferi cele mai bune sfaturi si servicii pentru compania dumneavoastra.

 • Buget precaut

  Performante mai fiabile si cheltuieli mai previzibile. Asta inseamna ca veti obtine mai multa valoare de la tehnologia in care deja ati investit si reducerea costurilor legate de IT

CLIENTII NOSTRI SUNT

ELIMINĂ PROVOCĂRILE IT DIN AFACEREA TA

Experiența noastră in domeniul tehnologiei permite afacerii dvs. să eficientizeze fluxul de lucru și să crească productivitatea. Indiferent de afacere, Dot Network Solutions vă oferă soluții conforme cu industria.

Nu mai pierdeți timp și bani cu tehnologia. Contacteaza-ne

Alina mentenanta it

Colaborarea cu Dot Network Solutions îmi oferă liniște sufletească, știind că echipamentele mele funcționează perfect, fără ca acestea să ne perturbe operațiunile de zi cu zi.

Alina
Bucuresti, RO
Adrian mentenanta it

Din scurt, am primit o solicitare de la directorul nostru pentru a obține o ofertă pentru software și laptopuri. Aveam nevoie de ele până la prânz a doua zi. Dar colegul de la Dot Network Solutions a reușit să ne aducă primele lucruri dimineața.

Adrian
București, RO
De ce să ne alegI

6 MOTIVE PENTRU A COLABORA CU NOI

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4 mentenanta it

  Răspuns rapid

  Ne putem conecta la computerul sau serverul dvs. de la distanță și puteți rezolva multe probleme imediat fără a aștepta ca un tehnician să se deplaseze în locația sau la sediul dvs.

 • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0 mentenanta it

  Experiență

  De peste 10 ani de externalizare IT, am acumulat experiență într-un spectru larg de tehnologii, industrii și tipuri de aplicații.

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498 mentenanta it

  Nu iti explicăm printr-un limbaj tehnic

  Meriți să ai răspuns la întrebările tale în româna simplă. Tehnicienii noștri vor explica clar ce se întâmplă, astfel încât să înțelegeți.

 • flag-2979_1fd1d414-4b4f-4887-a94a-493ba8e0b0c7 mentenanta it

  Afaceri experimentate

  Proiectăm, evaluăm și propunem soluții avantajoase tehnologic printr-o înțelegere minuțioasă a activitatii compania dvs..

 • source-code-1900_d2c3a8cb-9d49-47a9-aa2d-152f24e446d6 mentenanta it

  Un Singur Magazin

  Ne ocupăm de toate aspectele infrastructurii IT, inclusiv hardware, managementul software și orice alte nevoi legate de tehnologie.

 • happy-emoji-2947_45d5bb03-c67d-4e73-a316-a5e7f4a9f2f7 mentenanta it

  100% Satisfactie Garantată

  Dorim să fiți complet satisfăcut de serviciile noastre. Vom face tot ce trebuie pentru ca să fiți mulțumit. Fara ezitari, fara probleme….

Nu mai pierdeți timp și bani cu tehnologia. Contacteaza-ne

Cum Funcționează

OBȚINEȚI O COTAȚIE DE PREȚ

Vă rugăm să contactați echipa noastră sau completați formularul de mai jos. Un reprezentant vă va contacta în curând.

 • Hai să vorbim

  Vom discuta despre afacerea dvs., despre cum folosiți tehnologia și ce doriți sa obțineți de la tehnologie.

 • Alegeți-vă planul

  Dacă suntem firma potriviă, veți alege contractul de servicii IT care funcționează cel mai bine pentru compania sau firma dvs.

 • Începeți sa colaborati cu noi

  În câteva zile, o sa ai o experiență placută daca alegi serviciile noastre.