SERVICII DE SUPORT TEHNIC SI ASISTENTA TEHNICA

Oferim servicii de suport tehnic si asistenta tehnica pentru toate echipamentele de birou (calculatoare, imprimante, servere, retea, routere) . Consultanţii nostri pot identifica rapid cauza problemelor mulţumită cunoştinţelor vaste legate de echipamentele folosite de dumneavoastră. Centrul noastru de asistenta si suport preia zilnic sute de apeluri şi se adaptează perfect centrelor dumneavoastră de suport IT. Atunci când este necesar, asigurăm suport/asistenta şi interventie rapida pentru ca echipamentele dumneavoastră să fie funcţionale.

Oferim suport tehnic pentru orice firma indiferent de marimea acesteia. Aceasta poate fi benefica atat pentru firme mici cat si pentru corporatii. Echipa noastra are capacitatea de a oferi suport tehnic rapid la nevoile tehnice, sa eficientizeze timpii morti in asa fel incat sa aduca profit afacerii dv.

Serviciul de suport tehnic se imparte in trei categorii:

 • Asistenta IT Telefonica

  Identificare a situatiei sesizate prin ghidarea utilizatorului inspre rezolvarea interactiva a acesteia.

 • Suport IT Remote

  Rezolvarea situatiilor prin conectarea pe statiile (calculatoarele) utilizatorilor sau pe serverele centralizate de la distanta, ca si cum specialistii nostri s-ar afla langa dumneavoastra putand observa in timp real, pe propriul ecran cum se rezolva situatia sesizata. Aceasta conectare se realizeaza peste o conexiune, de tip VPN, securizata complet.

 • Suport IT On-Site (la sediul clientului)

  Deplasarea specialistilor nostri la sediul dumneavoastra in scopul rezolvarii sesizarii. In acest caz aceasta se realizeaza conform unui SLA (Service Level Agreement) intr-un termen maxim stabilit de comun acord in functie de tipul sesizarii: cu intreruperea serviciului, cu afectarea acestuia sau fara afectarea serviciului oferit. In functie de contract aceste valori pot fi 1 ora, 2 ore sau 4 ore.

DE CE SA NE ALEGI

ELIMINĂ PROVOCĂRILE IT DIN AFACEREA TA

Experiența noastră in domeniul tehnologiei permite afacerii dvs. să eficientizeze fluxul de lucru și să crească productivitatea. Indiferent de afacere, Dot Network Solutions vă oferă soluții conforme cu industria.

Nu mai pierdeți timp și bani cu tehnologia. Contacteaza-ne

Alina suport tehnic

Colaborarea cu Dot Network Solutions îmi oferă liniște sufletească, știind că echipamentele mele funcționează perfect, fără ca acestea să ne perturbe operațiunile de zi cu zi.

Alina
Bucuresti, RO
Adrian suport tehnic

Din scurt, am primit o solicitare de la directorul nostru pentru a obține o ofertă pentru software și laptopuri. Aveam nevoie de ele până la prânz a doua zi. Dar colegul de la Dot Network Solutions a reușit să ne aducă primele lucruri dimineața.

Adrian
București, RO
De ce să ne alegi

6 MOTIVE PENTRU A COLABORA CU NOI

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4 suport tehnic

  Răspuns rapid

  Ne putem conecta la computerul sau serverul dvs. de la distanță și puteți rezolva multe probleme imediat fără a aștepta ca un tehnician să se deplaseze în locația sau la sediul dvs.

 • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0 suport tehnic

  Experiență

  De peste 10 ani de externalizare IT, am acumulat experiență într-un spectru larg de tehnologii, industrii și tipuri de aplicații.

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498 suport tehnic

  Nu iti explicăm printr-un limbaj tehnic

  Meriți să ai răspuns la întrebările tale în româna simplă. Tehnicienii noștri vor explica clar ce se întâmplă, astfel încât să înțelegeți.

 • flag-2979_1fd1d414-4b4f-4887-a94a-493ba8e0b0c7 suport tehnic

  Afaceri experimentate

  Proiectăm, evaluăm și propunem soluții avantajoase tehnologic printr-o înțelegere minuțioasă a activitatii compania dvs..

 • source-code-1900_d2c3a8cb-9d49-47a9-aa2d-152f24e446d6 suport tehnic

  Un Singur Magazin

  Ne ocupăm de toate aspectele infrastructurii IT, inclusiv hardware, managementul software și orice alte nevoi legate de tehnologie.

 • happy-emoji-2947_45d5bb03-c67d-4e73-a316-a5e7f4a9f2f7 suport tehnic

  100% Satisfactie Garantată

  Dorim să fiți complet satisfăcut de serviciile noastre. Vom face tot ce trebuie pentru ca să fiți mulțumit. Fara ezitari, fara probleme….

Nu mai pierdeți timp și bani cu tehnologia. Contacteaza-ne

Cum Funcționează

OBȚINEȚI O COTAȚIE DE PREȚ

Vă rugăm să contactați echipa noastră sau completați formularul de mai jos. Un reprezentant vă va contacta în curând.

 • Hai să vorbim

  Vom discuta despre afacerea dvs., despre cum folosiți tehnologia și ce doriți sa obțineți de la tehnologie.

 • Alegeți-vă planul

  Dacă suntem firma potriviă, veți alege contractul de servicii IT care funcționează cel mai bine pentru compania sau firma dvs.

 • Începeți sa colaborati cu noi

  În câteva zile, o sa ai o experiență placută daca alegi serviciile noastre.