SERVICII DE CONSULTANTA IT

Echipa noastra este in masura sa va ofere ceam mai buna consultanta it : raspunsuri simple,scurte, la obiect si in limbajul curent la intrebarile pe care (poate) vi le-ati pus despre tehnologia informatiei, atat hardware cat si software, de la simple configurari de sisteme, infrastructuri hardware (retele de calculatoare, servere) pana la implementari de solutii it complete de business. Puteti solicita ajutorul echipei noastre pentru extinderea sau optimizarea sistemului informatic deja existent in cadrul companiei dumneavoastra, prin apelarea la serviciile de consultanta IT. Consultanta IT poate include, dar nu se limiteaza la, dimensionarea corecta, recomandari privind solutii it de infrastructura hardware, de comunicatie si solutii software (inclusiv conceperea unui set clar de specificatii pentru aplicatiile dorite) care rezolva cel mai bine obiectivele propuse pentru a realiza investitii eficiente cu costuri minime. Deasemenea, va putem optimiza investitiile deja realizate pentru a le folosi cu eficienta maxima in urma solutiilor it aplicate.

Oferim analiza IT pentru orice firma indiferent de marimea acesteia. Aceasta poate fi benefica atat pentru firme mici cat si pentru corporatii. Echipa noastra are capacitatea de a analiza cat mai clar nevoile tehnice, sa eficientizeze anumite procese in asa fel incat sa aduca profit afacerii dv.

De ce e indicat sa apelati la consultanta it ?

 • Experienta

  Avem experienta, expertiza si timpul pe care angajatii companiei nu il au.

 • Flexibilitate

  Lucram la orice ora din zi sau din noapte, chiar si in weekenduri si in concedii pentru a ne indeplini sarcinile bine;

 • Obiectivi

  Va oferim un punct de vedere proaspat si obiectiv.

 • Eficienta

  Aducem experienta problemelor similare si aceasta elimina timpul care ar fi necesar pentru a instrui personalul si a-l aduce la zi in problemele respective.

Suport si consultanta it pentru achizitii hardware:

Suport pentru procurarea echipamentelor hardware.
Din punctul de vedere al procurarii echipamentelor hardware, prima noastra responsabilitate este de a analiza afacerea dvs si de a recomanda echipamentele care vi se potrivesc perfect pentru desfasurarea activitatilor in conditii optime. Aceasta este foarte important deoarece o statie de lucru obisnuita este foarte diferita de o statie grafica sau de o statie de dezvoltare a programelor. Noi va putem oferi suport in achizitia de servere, calculatoare, imprimante, monitoare lcd, etc.
Evaluam cu atentie marca (brand-ul) care se potriveste cel mai bine din punct de vedere al calitatii necesitatii si al bugetului.

Avand o buna cunoastere a pietei IT, compania noastra negociaza cu furnizorii sai pentru a primi cele mai bune preturi si termene de plata pentru necesarul de echipamente luand in considerare cantitatea necesara si bonitatea acestora.

Asiguram necesarul logistic pentru ca echipamentele sa va fie livrate in conditii optime la locatia,sediul firmei si a le instala si integra in sistemul dvs. informatic.

DE CE SA NE ALEGI

ELIMINĂ PROVOCĂRILE IT DIN AFACEREA TA

Experiența noastră in domeniul tehnologiei permite afacerii dvs. să eficientizeze fluxul de lucru și să crească productivitatea. Indiferent de afacere, Dot Network Solutions vă oferă soluții conforme cu industria.

Nu mai pierdeți timp și bani cu tehnologia. Contacteaza-ne

Alina consultanta it

Colaborarea cu Dot Network Solutions îmi oferă liniște sufletească, știind că echipamentele mele funcționează perfect, fără ca acestea să ne perturbe operațiunile de zi cu zi.

Alina
Bucuresti, RO
Adrian consultanta it

Din scurt, am primit o solicitare de la directorul nostru pentru a obține o ofertă pentru software și laptopuri. Aveam nevoie de ele până la prânz a doua zi. Dar colegul de la Dot Network Solutions a reușit să ne aducă primele lucruri dimineața.

Adrian
București, RO
De ce să ne alegi

6 MOTIVE PENTRU A COLABORA CU NOI

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4 consultanta it

  Răspuns rapid

  Ne putem conecta la computerul sau serverul dvs. de la distanță și puteți rezolva multe probleme imediat fără a aștepta ca un tehnician să se deplaseze în locația sau la sediul dvs.

 • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0 consultanta it

  Experiență

  De peste 10 ani de externalizare IT, am acumulat experiență într-un spectru larg de tehnologii, industrii și tipuri de aplicații.

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498 consultanta it

  Nu iti explicăm printr-un limbaj tehnic

  Meriți să ai răspuns la întrebările tale în româna simplă. Tehnicienii noștri vor explica clar ce se întâmplă, astfel încât să înțelegeți.

 • flag-2979_1fd1d414-4b4f-4887-a94a-493ba8e0b0c7 consultanta it

  Afaceri experimentate

  Proiectăm, evaluăm și propunem soluții avantajoase tehnologic printr-o înțelegere minuțioasă a activitatii compania dvs..

 • source-code-1900_d2c3a8cb-9d49-47a9-aa2d-152f24e446d6 consultanta it

  Un Singur Magazin

  Ne ocupăm de toate aspectele infrastructurii IT, inclusiv hardware, managementul software și orice alte nevoi legate de tehnologie.

 • happy-emoji-2947_45d5bb03-c67d-4e73-a316-a5e7f4a9f2f7 consultanta it

  100% Satisfactie Garantată

  Dorim să fiți complet satisfăcut de serviciile noastre. Vom face tot ce trebuie pentru ca să fiți mulțumit. Fara ezitari, fara probleme….

Nu mai pierdeți timp și bani cu tehnologia. Cititi despre compania noastră

Cum Funcționează

OBȚINEȚI O COTAȚIE DE PREȚ

Vă rugăm să contactați echipa noastră sau completați formularul de mai jos. Un reprezentant vă va contacta în curând.

 • Hai să vorbim

  Vom discuta despre afacerea dvs., despre cum folosiți tehnologia și ce doriți sa obțineți de la tehnologie.

 • Alegeți-vă planul

  Dacă suntem firma potriviă, veți alege contractul de servicii IT care funcționează cel mai bine pentru compania sau firma dvs.

 • Începeți sa colaborati cu noi

  În câteva zile, o sa ai o experiență placută daca alegi serviciile noastre.